Így töltsd fel a karmádat!

Frissítve: 2018. jún 28.

Szeretnéd, ha valaki segítene abban, melyik ruhadarab áll jól rajtad és melyik az, ami nem?

Orsi barátnőm rendszeresen kijön hozzám és segít kiválogatni a ruhásszekrényemből, gardróbomból mit is kell megtartanom és melyek azok a darababok amiket teljesen fölöslegesen tartok a szekrényben és csak foglalják a helyet. Évente két alkalommal át kell, hogy nézzem, melyek azok a ruhadarabok amik már nem illenek hozzám, azoktól megszabadulok. Elajándékozom őket vagy elviszem olyan családoknak, akik örülnek neki. Néha tartok garázsvásárt is és fillérekért kiárulom az értékesebb, jó állapotú holmikat. Ezek a gardróbtisztítások lehetőséget adnak, hogy átlássam a ruhatáramat és tudjam azt, mit-mivel tudok párosítani vagy épp milyen alapdarab hiányzik a ruhatáramból.


Így van ez a kamrával is. Időről időre át kell, hogy nézzem, mik lapulnak a fiókok mélyén vagy a kamra hátsó polcán. Milyen jó lenne, ha ebben is lenne segítségem! Ha jönne valaki és segítene átnézni, miket nem lenne szabad megennem és mik azok az ételek melyek alapvetően szükségesek minden háztartásban… Ilyenkor írok egy listát és feltöltöm az éléskamrámat hasznos, egészséges és tápanyagban gazdag élelmiszerekkel. Hiszen ha tudom mi van otthon és mit-mivel tudok párosítani, sokkal könnyebb egészségesen enni.


Neked is jól jönne egy ilyen jellegű kamratisztítás és feltöltés?


Ha tetszenek a posztok és Te is eldöntötted, hogy életmódot váltasz a családoddal vagy egymagad, én szívesen segítek ebben Neked is! Rendeld meg a Kamratiszítást és kezdj egy egészségesebb életet már holnap! www.eleskarma.com

85 megtekintés0 hozzászólás