• Petri Nóri

Mitől egyedi az Éléskarma tanácsadás? Miben segít Neked?

Frissítve: 2018. jún 28.


Éléskarma, Petri Nóra tanácsadó

Rengeteg táplálkozással kapcsolatos cikket és irányt találsz a neten vagy különféle glossy magazinok hasábjain. Ezekben általában hasznos tippeket osztanak meg az olvasókkal és különféle diétákról is tudsz információkat gyűjteni. Tudom, hisz én voltam a SHAPE magazin hirdetési vezetője közel 5 éven keresztül.


Miben más az Éléskarma mint egy divatdiéta vagy mintaétrend?


Azt látom, hogy az embereknek kevés az ideje. Munkából sietnek a gyerekekért. Egyik meetingről a másikra esnek be és közben kimarad az ebéd. Bekapnak valamit az aluljáróban, mert nem volt idejük reggelizni.


Próbálunk minden fronton helytállni legyen szó egyedülálló, párkapcsolatban élő vagy kisgyermekes nőkről. Én abban tudok segíteni Neked, hogy miután felmértem a lehetőségeidet, az otthonodban tartom meg a tanácsadást és közös alakítjuk ki az életmódváltáshoz szükséges alapokat. Átnézem a konyhádat (ha szeretnéd) és feltárjuk az alternatívák tárházát. Felmérem, mik azok az élelmiszerek melyeket be kell szerezni ahhoz, hogy el tudd kezdeni az új életmódot. Közösen tesszük meg az első lépést, együtt megyünk el az első bevásárlásra. Megtanítom, hogyan válassz tápláló ételeket a megszokott boltban. Nem fog többe kerülni, mint az eddigi bevásárlások bármelyike. Az életmódváltás nem pénz kérdése, az elhatározás benned kell hogy megszülessen.

A tanácsadás végeztével emailen kapsz egy kinyomtatható étrendi ajánlást receptekkel. Még a hűtőre is ki tudod majd tenni.


Kezdhetjük?

https://www.eleskarma.com/product-page/kamratisztitas


A Viasat nemrég készített velem egy riportot. Ebben a videóban meg is tudod nézni:

https://www.youtube.com/channel/UCqHyFPbAaDNp_8Z6YC-26VQ

211 megtekintés0 hozzászólás