Petri Nóra
bowl-delicious-diet-257816 (1)
Petri Nóra táplálkozási tanácsadó
Fiúkkal

RÓLAM

Örülök, hogy itt vagy. Ez azt jelenti, hogy törődsz magaddal. Fontosnak tartom, hogy szánjunk magunkra időt.

Petri Nóra táplálkozási tanácsadó vagyok, az ATV-n és a Viasaton meghívott szakértő, tucatnyi tudományos képzés elvégzője de legfőképp food coach, akivel hidd el, képes vagy egészségesebbé formálni a táplákozásod!

Idén leszek 40. Két fiam van, igyekszem őket megtanítani a tudatos táplálkozásra. Nem mondom, hogy könnyű. Azt sem hogy kizárólag egészséges dolgokat esznek. Nem hiszek benne, hogy 100%-ban elkerülhetőek a feldolgozott élelmiszerek, de törekedni kell rá, hogy jól tápláljuk a testünket és akkor meghálálja.

Magyarországon teljesen új szolgáltatást indít az Éléskarma táplálkozásterapeutája, Petri Nóra, aki egy sor hazai és külföldi táplálkozás-tudományi képzés elvégzése után indította be vállalkozását felismerve, hogy ügyfeleinél az életmódváltás legnagyobb akadálya a napi rutin vagy beidegződés. Amellett, hogy teljesen személyre szabott étrendi javaslatokat tesz, elkíséri ügyfeleit szokásos bevásárlásaikra is. Így lehetősége van megmutatni, hogy ugyanabban a szupermarketben, ahova évek óta nap mint nap járnak a háziasszonyok, lányok vagy urak, a testet és lelket építő ételek alapanyagai ugyanúgy beszerezhetőek, mint a semmilyen értéket nem képviselő élelmiszerek.

Nóri szakértő segítséget nyújt az ügyfeleinek ahhoz, hogy jó minőségű, tápláló és egyben ízletes ételekkel tudják fenntartható módon az életmódváltást megvalósítani. Tanácsot ad ételérzékenységek megléte esetén a megszokott ételek helyettesítésére is. A tanácsadás a megrendelő otthonában zajlik, együtt nézik át a kamrát, tudatosítva mik a kerülendő és melyek a tápláló élelmiszerek. Ezután közösen mennek el az új elvek szerint az első bevásárlásra, együtt töltik meg a kosarat. A javasolt irányokat írásban is rögzítik, melyet a hűtőszekrényre kirakva könnyíti meg életmódváltói életét az Éléskarma. A cél lehet fogyás, a vitalitás javítása vagy megelőzés/egészségmegőrzés.

ÉLÉSKARMA – Táplálkozásterápia

· Táplálkozás és életmód tanácsadással foglalkozom, étrendeket és táplálékkiegészítést tervezek az ügyfeleimnek

· Segítek kialakítani az életmódjukhoz leginkább megfelelő és beilleszhető étkezéseket

· Megtervezem velük együtt a kamrájuk alapvető felszereltségét, hogy tápláló ételeket tudjanak készíteni önmaguknak és családtagjaiknak​

KÉPZETTSÉGEK:

 • Természetgyógyász (Helicastudio) 

 • Arcdiagnosztika (Helicastudio)

 • Inzulinrezisztencia és a nem-inzulinfüggő cukorbetegség (Helicastudio)

 • Életmód és táplálkozás tanácsadó (WEIDER Professional)

 • Hormonális táplálkozás (WEIDER Professional)

 • Komplementer hormonegyensúly tanácsadás (Konnektív Felnőttképző)

 • A hormonális egyensúly és a stressz kapcsolata (Konnektív Felnőttképző)

 • Laborleletek értékelése a természetgyógyászati gyakorlatban (Helicastudió)

 • Nutrition and Health: Macronutrients and Overnutrition ( Wageningen University & Research)

 • Life with Diabetes (Curtin University)

A Viasat3 Trendközelben című műsora az Éléskarmával forgatott

Az ATV Start című műsor vendégeként: 

Kövess Facebookon és Instán és Youtubeon

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Black YouTube Icon