"Gondolom többen vagyunk, akiknek egy életen at oda kellett figyelni az étkezésre és sportra ahhoz, hogy egészségesek legyünk, és a változó kor eljöttével felborult az addig működő rend. Nórihoz fordultam, hogy szakértő segítséget kapjak ahhoz, hogy jó minőségű és egyben jó ízű ételekkel tudjak fenntartható életmódváltozást elérni, és rengeteg újat tanultam. Több, mint 2 hónapja követem a tanácsait, azóta teljesen átalakultak a vásárlási és ételfogyasztási szokásaim és nagyon jól érzem magam. Segített abban, hogy megszokjam az új, szénhidrát szegény étrendet, úgy, hogy közben megmaradt az évessel kapcsolatos jó élményem! Mindig viszem magammal az egészséges tízórait, uzsonnát, gyakran ebédet is, többet főzök és ezért a tizenéves fiam is egészségesebben étkezik és tudatosabb lett, ő is nézi a címkéket a boltokban és segít nekem főzni. Sokkal jobban érzem magam, tele vagyok energiával, és újra sportolok rendszeresen + minden nap sétálok, lépcsőn megyek fel az ötödik emeleti irodába és élvezem! Köszönöm szépen a kezdő lökést és az utánkövetést is! Ajánlom szeretettel azoknak, akik változtatni szeretnének és kell hozzá egy határozott, kedves és profi tanácsadó." 

 

Éda, egy multinál tevékenykedő hölgy

"Karácsony előtt beszéltünk meg Nórival, hogy belevágunk egy életmódváltásba. Jobban mondva belevágok én, ő pedig segít nekem. Először úgy gondoltam, a karácsony nem a legmegfelelőbb időpont, aztán hamar kiderült: tévedtem. A barátommal átmentünk hozzájuk, és vacsora közben, ami isteni volt, és szuper egészséges rájöttem, ez csak elhatározás kérdése. Már korábban elküldtem Nórinak a táplálkozási naplóm, ő pedig irt egy mintaétrendet. Nem mondom, hogy mindig mindent be tudok tartani, de igyekszem. Napi 3 liter folyadék (leginkább víz, és tea, ahogy írta) természetes lett. Napi háromszori étkezés szintén. Sokkal több halat eszem, a gyümölccsel pedig eddig sem volt gond. Korábban heti 4x jógáztam, ez mára heti 6 lett. Természetesen ezzel az egésszel a fogyás szinte automatikus, de ami sokkal jobb, hogy teli vagyok energiával”

 

Eszter, egy igen elfoglalt Tv riporter

"Verseny felkészülés miatt kerestem meg Nórit, hogy rendberakja az étkezéseimet. Az új étrendem kialakulásában figyelembe vette a saját igényeimet és időrendemet is. Sokkal több energiával tudom az edzéseimet végig csinálni, nem fáradok el olyan könnyen! Szuper szolgáltatás csak ajánlani tudom!!"

 

Zsuzsi, egészségügyi dolgozó

" Nóri egy nagyon nehéz időszakon segített át, ezúton is köszönöm neki :)
A közösen kialakított étrend, a javasolt étrend kiegészítők segítettek abban, hogy elinduljon a várva-várt súlycsökkenés. 21. századi, városi, dolgozó nők számára is fenntartható szabályrendszert vezetett be az életemben, és helyrebillentette a rég elvesztett egyensúlyt. Energikusabb lettem, újra elkezdtem mozogni.
Azóta úgy alakult, hogy az étkezésemet ma nem csak én határozom meg, hanem a pocakomban növekvő csemete is, aki egyelőre úgy tűnik jobban szereti a kakaóscsigát mint a brokkolit, de ez biztosan csak átmeneti :)
Köszönöm Nóri!!!"

 

Anna, egy pörgős beosztásban dolgozó kismama

" Kb 14 éve ismertem meg Nórit és láthattam miként változik ( részben interneten, képeken keresztül követtem, mert elsodródtunk egymástól ), de mindig is az volt a benyomásom, hogy választékos és igényes a dolgaira, legyen az akár öltözék vagy kiegészítők, csajos cuccok :) , agilis és törekszik a legjobbra. Így volt ez az ételekkel is. Már régebben is olyan dolgokat evett, amiket én ki sem próbáltam vagy viszolyogtam tőle, például a "tengeri herkentyűk" , de idővel én is megszerettem.
Most a kisfiam érkezése miatt is, illetve a sok infó miatt amit a neten találok egészséges étrend alatt, kértem ki tanácsát, egyéb intoleranciák és betegség miatt is és nagyon boldog vagyok, hogy megtettem. Továbbá szeretnék jó ételeket letenni az asztalra a családnak és fejlődni,mert ebben nem érzem jónak magam...
Igaz volt a tanácsok közt olyan, amit valahol mindenki tud, én is, de szépen el is felejtjük, mert finomak és egyszerűbben az asztalra rakhatóak. De nagyon egészségtelenek... Alig várom már a pozitív hatását a változásnak, újabb kihívás ami tetszik és még a javunkat is szolgálja. Nagyon hasznosak voltak a szakmai érvek egyes ételek elhagyására és nagyon jó tippeket kaptam helyettesítésre. Várom nagyon a blogon a recepteket is."

 

Anikó, egy kisgyermek édesanyja

"Szia Nóri! Szeretném megköszönni a korábbi széleskörű válaszod a bio, illetve háztáji alapanyagok beszerzéséről! Valamint a tippjeid a vitaminokat illetően, amiben a jobban felszívódó ásványi anyagokat soroltad fel! Már be is szereztem őket. Köszi még1x!"

 

Katalin, 3 kisgyermek édesanyja

"November elején kerestem meg Nóri azzal a céllal, hogy szeretnék egészségesebben enni és a fiaimnak is jobb ételeket adni, mint eddig. Az elhatározás már régóta megvolt bennem, de nem tudtam hogyan induljak. A személyes találkozón átbeszéltük az alapelveket, elsőre majdhogynem lehetetlennek tűnt a sok új szabály betartása. Elmentünk egy közös bevásárlásra is, ahol a megszokott helyen teljesen új dolgokat fedeztem fel Nóri segítségével. Igyekszem tartani az ajánlottakat, nem mondom hogy mindig sikerül, de mióta elhagytam a cukrot és a tejtermékeket több az energiám. Laktózmentes dolgokat fogyasztottam már a tanácsadás előtt is, de mióta kiiktattam minden tejterméket tovább javult a helyzet. Kaptunk vitamin ajánlást is, hamarosan erre is vissza tudok jelezni, mert kisebbik fiammal csináltatok egy kontroll vérképet, rendbe jött-e a vasa."

 

Rita 2 kamaszfiú anyukája

"Nórival október elején kezdtünk együtt dolgozni, hashimotóval és alulműködéssel küzdök évek óta. Teljes étrendet kaptam, táplálék kiegészítőkkel és tippekkel. Súlyom csökkent, közérzetem javult. A mai vérvétel eredménye igazolja, hogy jó úton járunk, a TSH-m nagy mértékben javult, az anti tpo-val van még van dolgunk. Ajánlom a Csajt, nagyon türelmes, szívén viseli a sorsom. "

 

Dóra, banki ügyintéző

 

"Évek óta vagyunk barátok Nórival, ezért volt alkalmam követni, hogyan alakította át lépésről-lépésre saját családja étkezési szokásait, majd képezte magát szakemberré a táplálkozástudomány területén. Nagyon tetszett, hogy az egyszerű, praktikus, könnyen kivitelezhető és ezért hosszútávon fenntartható megoldások híve. Éppen ezért, amikor az öt fős családunk cöliákiás tagjának szempontja mellett még az én enyhe inzulin problémámat is figyelembe kellett venni az étrendben, tanácsra volt szükségem, ezért Nórihoz fordultam segítségért. Az alapvető elméleti tudást adta csak át, hogy érthető legyen, mi miért van úgy ahogy, amúgy pedig a szakember tudásával és egy kisgyerekes anyuka gyakorlatiasságával segített.

Átnéztük, miket szoktunk vásárolni, tippeket adott és trükköket mutatott, hogy hogyan lehet sok munka és sok gyerek mellett is minden étkezési szempontnak megfelelni.

Bár nem a fogyás volt nálam az alapvető cél, részben ez is sikerült.
Örülök, hogy kaptam tőle másnaptól használható szakmai segítséget."

 

Ági, 3 gyermek édesanyja